• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Bent u op zoek naar een ervaren hovenier in Den Haag? Wulffraat Hovenier verzorgt in heel Den Haag en de gemeentes hieromheen hoveniers-werkzaamheden. Naast de aanleg van uw (nieuwe) tuin kunnen wij u ook helpen met het ontwerp. Bent u op zoek naar een tuinman die u met onderhoudswerkzaamheden kan helpen? Neem nu contact op met Wulffraat Hoveniers.  

Tuinaanleg Den Haag 

Bent u op zoek naar een ervaren hovenier in Den Haag die u kan helpen met de aanleg van uw tuin? Wulffraat Hovenier is een ervaren hovenier die zijn vak verstaat. Enthousiasme, kwaliteit, flexibiliteit en afspraakgericht. Dit is wat u zal ervaren van het begin, tot het eindresultaat. Indien u zelf nog niet beschikt over een ontwerp kunnen wij u hierbij assisteren. Wij denken mee met hetgeen wel en niet kan. Zo kunt u denken aan bepaalde verlichting in de tuin, maar ook bestrating, bomen en platen komen ter sprake. Wij hebben alle gangbare machines in eigen beheer. Dus zijn niet afhankelijk van derden. Kwaliteit en vakmanschap met een goede prijs/kwaliteitsverhouding staan bij ons voorop. 

Voorjaarbeurt of Najaarsbeurt | Tuinonderhoud in Den Haag

U bent bij ons aan het goede adres voor een najaars- en/of voorjaarsbeurt. Met deze terugkerende onderhoudsbeurten blijft de structuur van uw tuin optimaal intact. Hierbij snoeien we de bomen en struiken, bemesten de tuin, scheuren en herplanten vaste planten en op verzoek wordt het bladafval opgeruimd. In het voorjaar wordt er op uw verzoek ook extra verzorging gegeven aan het gazon. Dit wordt dan geverticuteerd, van voeding voorzien, doorgezaaid en afgestrooid. Dit alles kan op uw verzoek worden uitgevoerd, maar er kunnen ook doorlopende afspraken worden gemaakt, bijvoorbeeld in de vorm van een onderhoudscontract. 

Naast Den Haag kunnen wij u ook van dienst zijn als Hovenier in Voorburg, Tuinaanleg in Wassenaar of Hovenier in Leidschendam.