• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Wilt u het plan dat u in gedachte heeft op papier laten zetten? Kies in dat geval voor een tuinontwerp gemaakt door Wulffraat Hoveniers. Samen met uw ideeën en onze visie zal er schets worden gemaakt. Na uw goedkeuring wordt er een keuze voor materialen gemaakt, waarna wij gedetailleerd een offerte voor u kunnen opstellen.  

Een tuinidee op maat voor particulieren

Wat er ook moet gebeuren met uw tuin, de tuin ontwerpers van Wulffraat Hoveniers verzorgen het. Wij maken een ontwerp op maat dat ervoor zorgt dat u straks kunt genieten van uw eigen designtuin met mooi verzorgd groen. Houdt u van moderne tuinen, strakke tuinen, een stadstuin, daktuin, balkon tuin, landelijke tuin, boerderijtuin, een onderhoudsvrije tuin of heeft u een geheel eigen visie die u wilt laten uitwerken en aanleggen? Wulffraat Hoveniers kan het voor u ontwerpen, aanleggen en onderhouden.

Tuinidee voor uw bedrijf uitgewerkt op papier

Ook bedrijven  kunnen bij ons terecht voor een bijzonder tuinontwerp voor bedrijfstuinen. Wulffraat Hoveniers zorgt voor een unieke bedrijfstuin die past bij de uitstraling die u voor ogen heeft. Laat het een plek worden waar medewerkers en klanten kunnen genieten van een stukje natuur.

Wenst u meer informatie over een tuinontwerp?

Wilt u meer weten over tuinontwerpen? Neem dan contact met ons op. Naast het ontwerpen van uw tuin kunt u ook terecht voor tuinaanleg, tuinrenovatie en tuinonderhoud

Wordt u onze volgende tevreden klant?