• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Wulffraat Hovenier is specialist in de aanleg van uw tuin. Een professioneel aangelegde tuin valt direct op en laat de waarde en aanzien van uw huis stijgen. 

Stappenplan tuinaanleg

  1. Offertetraject: In het offertetraject worden al uw wensen en eisen op papier gezet en hierdoor kunnen wij een offerte op maat maken voor uw droomtuin. 
  2. Inmeten: Na uw akkoord op de offerte wordt uw tuin professioneel ingemeten.
  3. Tuinontwerp: Dit item is optioneel en voorziet u indien gewenst van een plan- en schematische aanpak van het tuinconcept. Op schaal wordt uw tuin uitgetekend en alle items van uw nieuwe tuin ingetekend. Zo kunt u zien tot waar het terras loopt en hoeveel m2 gras u nu precies heeft. 
  4. Grondwerk: als u een bestaande tuin heeft, dan worden de oude planten en straatwerk weggehaald. De grond wordt voorbereid op uw nieuwe tuin, denk bijvoorbeeld aan bemesting. Hierdoor slaat de beplanting straks goed aan.
  5. Straatwerk en tuinafscheiding: de paden en terrassen worden bestraat en de schuttingen worden geplaatst. In deze fase kunt u al goed zien hoe de verhoudingen in het echt worden.
  6. Beplanting en gras: tot slot wordt het gras gelegd of gezaaid en krijgen de bomen, struiken en planten een plek. 

Gereedschap en vakkennis

Goed gereedschap is het halve werk. Dit is bij tuinaanleg niet anders, wij gebruiken alleen de beste gereedschappen en materialen voor de aanleg van uw tuin.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan: Offerte tuinaanleg