• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Een mooie tuin brengt kleur in het leven. Daarnaast zorgt een mooie tuin ook voor ontspanning tijdens mooie dagen. Hoveniersbedrijf Wulffraat zorgt ervoor dat dit bij u thuis in Wassenaar gerealiseerd kan worden. Voor verzorgen bij zowel bedrijven als particulieren tuinaanleg en het tuinonderhoud van uw tuin.

Advies over de aanleg en onderhoud van uw tuin

Als ervaren hovenier denken wij graag mee, adviseren en maken duidelijke afspraken. Vakkundigheid en uitvoer volgens afspraak is voor ons de eerste prioriteit. Vele in de regio gingen u al voor. 

Hierdoor kunt u zich bezighouden met andere zaken en het hele jaar genieten van goed onderhouden groen. Of het nu gaat om het verwijderen of snoeien van bomen, tuinaanleg en / of bestrating, (kunst)gras en / of vijvers: u bent bij Hoveniersbedrijf Wulffraat aan het juiste adres.

Onze tuin werkwijze in Wassenaar

Aan ons kunt u met een gerust hart de gehele project uitvoering overlaten. Wanneer u zelf al een idee heeft over de invulling van uw tuin, maken wij graag een tekening met uw wensen. Wij denken graag met u mee en stellen een offerte voor u op en zorgen vervolgens voor een correcte uitvoering. 

Regio Wassenaar

Naast Wassenaar kunnen wij u ook van dienst zijn als Hovenier in Voorburg of Hovenier in Den Haag. Ben u op zoek naar een hovenier voor tuinaanleg, tuinadvies, tuinontwerp, tuinonderhoud of boomverzorging. Neem dan gerust contact met ons op.